HTML

Description

Ez a blog rólam szól, következésképpen érdektelen.

Recent patches

  • MegaBrutal: @vilagoskek: Tévedsz, ez a poszt nem a feministákról szól, a feministák jó arcok! :P Ezennel elhat... (2013.10.27. 22:54) Bitch Proud
  • _Epikurosz_: A hiba a "kurva" szó jelentései közötti különbségtétel hiányában van. Pont aspie trait. Az alapjel... (2013.05.31. 21:21) Bitch Proud
  • vilagoskek: Ma már nem kurvának hívják őket,hanem feministának..Légy trendi :P (2013.01.05. 20:13) Bitch Proud
  • Lenart33: Még csak annyit, hogy kínálat abból van, amire van kereslet. Amíg vannak emberek, akiknek kell az ... (2012.07.13. 16:36) Bitch Proud
  • Lenart33: @Vaddi: Teljesen igazad van, pont ugyanezt akartam leírni! (2012.07.13. 16:34) Bitch Proud
  • Utolsó 20

Utilities

Minden nő kurva, avagy mennyire jó, hogy SHODAN-nak hatalma van?

2009.10.31. 23:48 MegaBrutal

Vaddisznó írt egy meglehetősen érdekes posztot a Kurva és a Bitch Proud című bejegyzéseimre reagálva, Minden nő kurva címmel. Ez egy nagyon jó poszt, ajánlom mindenkinek (aki még nem olvasta, ugyanis már több, mint egy hónapja keletkezett), mert egészen más dimenziókban mutatja be a kurvulást, vizsgálva a jelenség történelmi, politikai, biológiai és pszichológiai okait is.

Igazából nem sok hozzáfűznivalóm van a dologhoz, csak annyi, hogy az rendben, hogy a csajok most azért kurvulnak, mert eddig se nagyon tehettek mást, de most már igazán észrevehetnék, hogy becsületes, intellektuális úton sokkal jobb eredményeket érhetnének el az életben. Ma már nem muszáj undorító piócaként rátapadniuk a férfiakra, mert ugye azt azt hiszem elég részletesen leírtam már, hogy ez kibaszottul nem tesz jót a társadalomnak. A kurvák olyan "jótékony" hatással vannak a társadalomra, mint SHODAN (lenne, ha sikerülne elérnie a Földet), azzal a különbséggel, hogy a kurváknak nem deklarált céljuk az emberiség kipusztítása és helyettesítése valami jobb fajjal; továbbá a kurvák nem annyira intelligensek.

Én azért még mindig remélem, hogy nem minden nő kurva, még az én korosztályomban sem, habár meglehetősen kevés kivétellel találkoztam. Sőt, IRL szinte lehetetlen nemkurvával összefutni. Na jó, azért ez is túlzás, mert azért mégis csak találkoztam egész értelmes csajokkal élőben is. Viszont az arány meglehetősen rossz, és ez be is basz nekem, ugyanis a sok kurva közül igen nehéz megtalálni a nemkurvákat. A dolgot még az is nehezíti, hogy sok kurva képes nemkurvának álcázni magát, és még az is elképzelhető, hogy egy nemkurva álcázza magát kurvának, csak hogy ne legyen kiközösítve. Meg hát ugye alap, hogy a nemkurvákat is lestoppolják előlem mások, akik jobb szociális készségekkel rendelkeznek. Hogy összegezzük a dolgot, bizony nem túl jók az esélyeim. Valószínűleg az lenne a legjobb számomra, ha le is mondanék arról, hogy valaha is találok társat - csak az a gond, hogy elég mélyen úgy vagyok kódolva, hogy úgy érezzem, hogy feltétlenül szükségem van valakire. Merthogy az ember társas lény, ugye - kár, mi? Kár, hogy vannak érzelmeim, sokszor látom úgy, hogy jobb lenne nekem nélkülük.

Amúgy amikor igazán antiszociális hangulatban vagyok, néha azt kívánom, hogy bárcsak ne lenne emancipáció, sőt, inkább lenne ma is az a rendszer, hogy a szülők kiválasztják a fiúknak a menyasszonyukat. Ez azért lenne poén, mert akkor ilyen kötelező hozzárendelés útján nekem is garantálva lenne egy csaj, muhaha. :D Na jó, persze ezt viccből írtam, ugyanis tudom, hogy ez kibaszottul szar lenne, mert egyrészt aspie létemre szerintem megdöglenék egy konzervatív világban, másrészt az elveimmel igencsak ellenkezik a nők elnyomása (mint ahogy a rabszolgatartás is, meg az egyéb szépségek), harmadrészt meg nem egy agyatlan bábura van szükségem, hanem egy társra.

A kérdés persze az, vajon csodálkozhatunk-e ebben a szettingben, hogy beláthatatlan időintervallum globális társadalmi nyomása alól frissen felszabadulva a nő bizony akkor is kurvul, amikor már jogai és képességei a pusztán intellektuális és hatalmi alapú érvényesülést is lehetővé tennék. Igen, a következő kérdés pedig az, hogy ha eltelik még két, netán még tizenkettő emberöltőnyi idő, amelynek során a gyerekek már eleve a társadalmi nem káros-kóros sztereotípiáitól mentesen [...], tehát kurvító hatások nélkül nőnek fel, vajon változik-e a szituáció.
(Vaddisznó)

6 patches

Címkék: horror kurva csőrbizga antikultúra

A bejegyzés trackback címe:

https://megabrutal.blog.hu/api/trackback/id/tr381489943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

[chips] 2009.11.02. 19:53:25

(bocsánat, ez egy keresetlenül durva komment lesz, de már kikívánkozik :P)

ez az írás (és az előzménye is) kurvára gáz. illetve nem, a kurva nagy gáz az, hogy ezt komolyan is gondolod.

ha már keserűségből úgy nézel az utcán szembejövő nőkre, hogy az első gondolatod az, hogy "ez is egy kurva", vagy az, hogy "ez is több faszt fogott már a kezében, mint kilincset", akkor ne várd azt, hogy valaha is barátnőd legyen.
persze nagyon egyszerű másokban keresni a hibát, de egy kicsit azért magadba is nézhetnél (néha). ember, gondolkozz már! szerinted ilyen mentalitással valaha is szóba fog állni veled bármilyen normális csaj? (segítek: lófaszt fog.)

szóval felejtsd inkább el ezt az MNK-elméletet, és ne általánosíts. nagyon is sok normális, aranyos, nem-kurvoid csaj van. ha még mindig nem látod őket, akkor tanulj meg a dekoltázson kívül mást is nézni :P
van egy olyan érzésem, hogy közel sem reprezentatív az a minta, amiből te a az elméleteidet leszűröd. gondolom párszor szopóágra kerültél már, azért vagy ennyire megkeseredve, de ez egy ilyen játék.
(...és te még nem tudod, de egy kapcsolatot felépíteni még mindig sokkal könnyebb, mint egy kapcsolatot működőképesen managelni.)

szóval kezdésképpen szerintem tanuld meg TISZTELNI A NŐKET.

MegaBrutal · http://lofaszkapitany.blog.hu 2009.11.02. 20:07:50

@[chips]:
1. Minden esetre köszönöm a kommentet, de mégis meg kell mondanom valamit, lásd a következő pontot.
2. Számolj el 10-ig pls., és olvasd el az előző posztokat (Kurva, Bitch Proud) rendesen, kommentekkel együtt, ugyanis peetmaster-rel már lejátszottam ezt a kört, és remélem nem haragszol, ha nem akarom 80-adszorra is kifejteni, hogy miért érti félre a posztokat az, aki olyat kommentel, mint te. Kezdjük ott, hogy ez eleve nem "MNK-elmélet".

Megjegyzendő, hogy ennek a bejegyzésnek a címében valóban szerepel a "minden nő kurva" string, de egyrészt csak azért, mert a Vaddisznó cikkének a címét idéztem, másrészt a posztban is írtam, hogy remélhetőleg ez azért nem igaz, hogy MNK (sőt, azt is írtam, hogy találkoztam már nemkurvával).

A nőket meg tökre tisztelem, kivéve ugye a kurvákat.

[chips] 2009.11.02. 20:34:33

@MegaBrutal: oks. akkor viszont nagyon szerencsétlenül fejezed ki magad, mert az embereknek (szvsz) a 'IRL szinte lehetetlen nemkurvával összefutni' tartalmú mondatok nem egészen azt jelentik, mint neked (még akkor is, ha utána próbálod ennek a mélységét kicsit elkenni).
ha mondjuk azt olvasod egy "kurva" blogjában, hogy 'minden geek fasz' vagy 'szinte lehetetlen nem tökhülye, sötét magának való tahó paraszt geek-el találkozni...', akkor te is kicsit magadra veszed és megsértődsz, nem?

Vaddi · http://barokeszter.hu 2009.11.02. 22:17:01

No jó, azért a valóságban nem ilyen durva a helyzet, szerencsére az én baráti körömben is csupa nemkurvák vannak.:) Csak hát, ismerjük és értjük a jelenséget, ami a kurvulás miértjét mutatja....

adamm123 2009.11.02. 22:53:44

Szerintem meg nem kurvákra meg nem kurvákra kell osztani a lányokat... ezzel semmit nem érsz el.

Tény, hogy a társadalomban az önzetlenség, a becsületesség, az őszinte érzelmek, a galamblelkűség nem igazán(vagy nem eléggé) sikeres mémek, (pontosabban: ezeket a tulajdonságokat értéknek tartani sikeres mém, míg a gyakorlatban is következetesen alkalmazni, és pozitívan viszonyulni azokhoz, akikre jellemzőek, már nem az). Van egy olyan gyanúm, hogy ez mindig is így volt, és még nagyon sokáig így lesz. Innentől kezdve az általad kurvulásnak nevezett viselkedésforma következik abból, hogy a társadalmi szabályok sokkal megengedőbbek, mint régebben. Adott egy lány, aki szeret dugni, bulizni, szép lenni, nem szeret csóró pasival járni, és most éppen nem szerelmes... most mondd meg, te mit tennél a helyébe?

Azok a konzervatív emberek, akik azért keseregnek a "kurvuláson" mert jobban szeretnék, ha körmössel nevelnék a diákokat a tanárok, akik szerint a mai fiatalság puhány, akik szerint a sorkatonaság pozitívan befolyásolta a jellemfejlődést, és aki szerint egy szülő igenis dirigáljon a gyerekének addig, míg az nem házasodik, nos bár egyetérteni nem tudok velük, de legalább következetes az álláspontjuk. Ha eljönne az általuk óhajtott világ, az biztos, hogy nem lenne tele minden szórakozóhely 16 éves kisminkelt top-os picsával.

Ezzel szemben te -felteszem- nem támadod a társadalom liberális(vagy legalábbis a múlt századinál liberálisabb) berendezkedését, te valami olyan csodát vársz, hogy az emberek mind legyenek hirtelen kedvesek, önzetlenek, tartsák értéknek a művelődést, stb...

Ez pedig nem fog eljönni, és az ebből fakadó károk legkisebbike az, hogy kocsival könnyebb csajozni.

Nekem az a véleményem, hogy kiragadod a valóság egy apró szeletét, amire dühös vagy, mert azt okolod a sikertelenségeidért. Holott ezen pörölni olyan, mint az időjárást szidni. Szóval tényleg szar az idő, ha rajtam múlna, hidd el, szeptember után egyből május jönne. De túlságosan felhúzni magad rajta, pláne elméleteket gyártani teljesen fölösleges. A "kurvulás" az emberi faj átlalános jelleme(és ugyanúgy elfogadandó dolog, mint az időjárás, vagy a pí értéke), és a jelenlegi társadalmi rend egyenes következménye.
süti beállítások módosítása