HTML

Description

Ez a blog rólam szól, következésképpen érdektelen.

Recent patches

  • MegaBrutal: @vilagoskek: Tévedsz, ez a poszt nem a feministákról szól, a feministák jó arcok! :P Ezennel elhat... (2013.10.27. 22:54) Bitch Proud
  • _Epikurosz_: A hiba a "kurva" szó jelentései közötti különbségtétel hiányában van. Pont aspie trait. Az alapjel... (2013.05.31. 21:21) Bitch Proud
  • vilagoskek: Ma már nem kurvának hívják őket,hanem feministának..Légy trendi :P (2013.01.05. 20:13) Bitch Proud
  • Lenart33: Még csak annyit, hogy kínálat abból van, amire van kereslet. Amíg vannak emberek, akiknek kell az ... (2012.07.13. 16:36) Bitch Proud
  • Lenart33: @Vaddi: Teljesen igazad van, pont ugyanezt akartam leírni! (2012.07.13. 16:34) Bitch Proud
  • Utolsó 20

Utilities

Fault @ ELTE?

2009.08.04. 14:22 MegaBrutal

Tegnap érkezett ez a levél az eltéről.

Tisztelt Hallgató!

 

A felsőoktatási törvény és a HKR 39. §-a értelmében a Tanulmányi Osztály köteles értesíteni Önt arról, hogy ha a hallgató a szünetelés két féléves időtartamát követően sem regisztrálja/ aktíválja magát, a Tanulmányi Osztály megszünteti hallgatói jogviszonyát, törli a programtervező informatikus BSc szakról.

Kérem amennyiben tanulmányait folytatni kívánja a 2009/10. tanév őszi (1) félévében, mihamarabb tegye aktívvá magát az ETR-ben.

 

Budapest, 2009. július 17.

Persze, ezt tudom. Csak az a furcsa, hogy én már vagy július elején aktiváltam magam az ETR-ben. Ezt ellenőriztem is tegnap, az ETR szerint tényleg "Aktív (regisztrált)" vagyok. Úgy emlékszem, hogy akkor regisztráltam, amikor az ETR nyavalygott, hogy ismét meg kell erősítenem az e-mail címemet, és márpedig az az e-mail július 3-án jött. Mondjuk az is érdekes, hogy egy augusztus 3-án érkező levél július 17-ei keltezésű.

Megpróbáltam felhívni a Tanulmányi Osztályt, de természetesen nincsenek bent (mondjuk ne is legyenek nyáron), így hát hagytam egy üzenetet a fórumon, hátha valaki okos meg tudja mondani, hogy mi van, de eddig még nem válaszolt senki.

Most nem tudom, hogy mi ez. Lehet, hogy alapból mindenkinek kiküldik ezt, aki zsinórban 2 félévet halasztott, függetlenül attól, hogy már regelte-e magát, de az is lehet, hogy azoknak küldik ki, akik július közepén még nem regisztráltak. Ha az utóbbi a helyzet, akkor gond van, mert az ELTE téved, hiszen regisztrálva vagyok.

Jó lenne utánajárni a dolognak, nehogy az legyen már, hogy egy software bug miatt kibasszanak az egyetemről. De mit csináljak, ha a TO nem elérhető, és a fórumra se jár ilyenkor senki?

Programming today is a race between software engineers stirring to build bigger and better idiot-proof programs, and the universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the universe is winning.
(Rich Cook)

1 patch

Címkék: én elte

A bejegyzés trackback címe:

https://megabrutal.blog.hu/api/trackback/id/tr91288269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

semota · http://livewithit.blog.hu 2009.08.05. 01:55:23

az elte az egy kibaszott kupleráj, egy csomó faszságot írnak ETR-en is, meg másutt is.
a helyedben azért elnéznék a Tanulmányi Osztályra, és megkérdezném, hogy mi a helyzet, már csak a biztonság kedvéért is.